Pages

arinie nak emo bole ?

haishh . da tak larat da nak kecik atie ke , mara ke . suke atiela kau nak buatt ape ape un . jgn tanye aku lagi . penatt la . kau bole fhm sndiri perasaan org kan . huh . ckp nun aku bende laen , tapi buat bende laen . hmmm . up to you la dear ~

nak ckp soal kapel bole ?  mcm mcm aku tgok psl org yg kapel at sekolah nie . ade org , fobia dgn kapel nie . smpai anti lelaki . adew org suke kapel ramai ramai an . kdg kdg aku tertanye gak . die cinte yg mane satu ek ? adew org cinta sgt at kapel die uh . tp , kapel die tu pulakk yg tak setia . atoyai~ susahh susahh . sng cite , adat la kapel zaman sekolah nie familiar dgn prkataan 'clash' ue . am i right ?


erm , aku adew buat satu quote . nak tawu takk ? bace nieyh !

                           p : saye pernah jadik banduan tau !
                       l  : kenape ?
                       p : sebab saye pernah kene penjare .
                       l  : kat mane ?
                      p  : kat dalam hati awak !

chomelll <3

aku sekarang nie , da byk ckp kasar . aku rindu sgt sgt azie yg dulu . da try byk kali nak jadik mcm yg dulu . tp , air mate nie da byk kali jatuh dpn due org kwn aku nie . nailah n izzati . byk kali jatuh sbb tak brjaye jdik mcm azie yg dulu and cpt sgt trpngaruh . hmmm . sedeyh meyh .



     
time kaseh sebab lawat belog munchy :)